Dobrodošli u Novi Sad

 

Moderan i pun šarma su reči koje u suštini definišu Vojvođansku prestonicu. Njegov procvat kulturne scene, gastronomska raznovrsnost, moderni kafići, palate i trgovi, Petrovaradinska tvrđava, lepote svetih mesta i raznovrsnost njegovih butika čine Novi Sad voljenom destinacijom.

Novi SadNovi Sad - Night

Otvoren prema Evropi, to je mesto gde se prošlost i sadašnjost harmonično stapaju u različitim okruženjima, kao što su moderno izgrađena stambena naselja tek nadomak istorijskog okruga. Sve to prate usluge i infrastruktura koja je na nivou ostalih evropskih prestonica, obezbeđujući svojim stanovnicima visok kvalitet života.

U ABASYS GROUP-i smo ponosni što našim klijentima možemo ponuditi stambeno poslovne objekte na najatraktivnijim lokacijama ovoga grada. Većina naših klijenata dolazi preko preporuka svojih prijatelja ili poznanika čemu pripomaže činjenica da su svi naši projekti uspešno završeni na vreme i po najvišim standardima.

Novi Sad - Danube ParkNovi Sad - Panorama

Vi se nalazite na delu našeg portofilija sa nekim od najinspirativnijih nepokretnosti u Novom Sadu. Očekujemo da uskoro stupimo u kontakt sa vama.

Nedeljko Mijanović, ABASYS GROUP direktor

 
 
 

SIGURNI U BUDUĆNOST

 

Copyright©2019 Abasys Group. All Rights Reserved.
Design by Albero Art.