Aktuelno – Andrijana Residence - SIGURNI U BUDUĆNOST

 

 
Andrijana Residence prvi energetski nezavisan objekat

 

Kupovinom stana očekuje vas divan period života, jer ništa ne može da se poredi sa osećajem koji imate kada prvi put uđete u prostor koji ćete uskoro zvati svojim domom. Ukoliko ste odlučili da uložite i investirate u nekretnine, poželeli ste da živite i radite, bavite se biznisom, a pritom uživate u prijatnom ambijentu, predstavljamo vam projekat Andrijana Residence koji će vam omogućiti da to i ostvarite.

 

KONCEPT

Andrijana Residence LogoKompanija SAAN NS INZENJERING, višenamenskom stambeno-poslovnom zgradom Andrijana Residence, ponudila je novi koncept življenja u Novom Sadu koji odgovara svim zahtevima savremenog života i poslovanja, a zasigurno će zadovoljiti sva vaša čula po kvalitetima koje pomenuta zgrada poseduje. Vojvođanska prestonica dobija modernu i jedinstvenu zgradu, kako po filozofiji planiranja i gradnje, tako i po sadržajima i mogućnostima koje pruža za stanovanje i posao.
Timovi stručnjaka osmislili su jedinstven koncept života, nadomak Dunava, u srcu dinamičnog urbanog okruženja centra Novog Sada.

 

LOKACIJA

U ulici Laze Kostica 14. u neposrednoj blizini Sportskog centra Spens, Bulevara Oslobođenja, vrtića i škola, restorana i barova, a prijatnom šetnjom se stiže za 5 min. do Zmaj Jovine ulice i Dunavskog parka..

KVALITET

Vrhunski kvalitet – za one koji koji imaju stila i znaju šta hoće, nudi komfor, prijatnu atmosferu i udobnost.
Kako biste upotpunili svoju sliku o ovom jedinstvenom objektu u Novom Sadu, pozovite na naše kontakt telefone ili zakažite sastanak sa jednim od naših agenata.

O ZGRADI

Andrijana Residence ulicni pogledAndrijana Residence – tehnološki moderna, vrhunska zgrada, nudi potpunu fleksibilnost kada su u pitanju veličina i stepen opremljenosti prostora, u skladu sa Vašim potrebama. Ima na raspolaganju 34 stana strukture od jednoiposobnih do četverosobnih, površine od 36m² do 150 m² i parking mesta. Stanovi se grade i opremaju po najvišim standardima; odlikuju ih prvoklasni materijali i oprema. Zgrada poseduje izvanrednu toplotnu izolaciju sa toplotnim gubicima od samo 40-tak W/m2 u odnosu na uobičajenih 100-njak W/m2 u Evropskoj Uniji I između 150 i 200 W/m2 u Srbiji.
Naši stanovi i lokali su posebno pogodni za ljude koji žele da investiraju u nekretnine na centralnoj lokaciji: mlade bračne parove, penzionere koji žele apsolutni mir u samom centru grada, turističke agencije, agencije za promet nekretnina, advokatske kancelarije, agencije za prevođenje, dizajn studija, arhitektonske biroe…

GREJANJE I HLAĐENJE

Prvi put u istoriji Novog Sada će jedna stambena zgrada biti opremljena toplotnim pumpama http://www.swissterm.rs/pumpe.html i to ne bilo kojim već renomiranog nemačkog proizvođača Viessmann http://www.viessmann.com/ Najsavremeniji sistem grejanja i mogućnost centralnog sistema hlađenja koji obezbeđuje i do 50% manje troškove energije na godišnjem nivou.. Stanari će sami određivati kada počinje a kada prestaje grejna sezona! Napokon ćete uživati u svim blagodetima kao i veći deo zapadnog sveta, bićete nezavisni od stalnog poskupljenja klasičnih energenata, samovolje, zastarelog, preskupog i nepouzdanog sistema gradskih toplana. Sistemi grejanja sa 0% emisije ugljen-dioksida.

U ugradnji koristimo galvanizovane I alpex cevi I press fiting

SIGURNOST

Obezbeđenje, video-nadzor i kontrolu pristupa, mogućnost angažovanja profesionalne službe održavanja, upravljanja itd. će biti tek neke od mogućnosti koje će biti u prilici da koriste budući stanari Andrijana Residence .

FINANSIRANJE

Prodajni tim SAAN NS INZENJERINGA, u saradnji sa bankama obezbedio je i najbolje uslove kreditne kupovine. Ovo je idealna prilika da kupite nekretninu i zato budite korak ispred, prepoznajte dobru investiciju koja će višestruko vratiti uloženo.

OPREMLJENOST OBJEKTA

Andrijana Residence dvorišni pogledOd sigurnosnih ulaznih vrata stanova, do kupatila i balkona, svi elementi enterijera birani su sa posebnom pažnjom. Prirodni drveni podovi, termosilence izolacija podova I plafona, završna obrada zidova ekološkim bojama, kupatila opremljena dizajnerskim elementima renomiranih proizvođača…

INVESTITOR

SAAN NS Inženjering je deo NS Inženjering- projektni biro i Abasys Group-e. Iza nas stoje desetine na vreme završenih I uknjiženih objekata.

Šta znači energetski nezavisan objekat?

To znači da će u objektu morati da se proizvede onoliko energije u toku godine koliko se i potroši.

 
 
 

SIGURNI U BUDUĆNOST

 

Copyright©2019 Abasys Group. All Rights Reserved.
Design by Albero Art.